Kapschuur en Recreatieruimte

Op de camping staan een half open kapschuur met zand als bodem (75 euro) en een recreatieruimte (50 euro) die gehuurd kunnen worden voor activiteiten of gelegenheden. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden:

Vereniging

2 jaar terug eindigde een feestelijke dag van een wielrennersvereniging in onze half open recreatieruimte met een barbecue en gezellig samenzijn. Na afloop ging iedereen weer naar huis. Gasten die echter wilden, konden blijven overnachten op de camping.

Bedrijfsuitje / Teambuilding

Vorig jaar vond er een bedrijfsuitje en teambuilding op ons campingveld plaats, waarbij alle deelnemers in oude volksbusjes verbleven die speciaal voor dat doel door het bedrijf waren gehuurd. We hebben de volksbusjes gezellig in een kring op het veld geplaatst, waardoor het kampvuur de centrale plek was van het geheel. Na 2 dagen met leuke activiteiten, ging men tevreden weer naar huis.

Introductieweekend

Ook het introductieweekend van een Hogeschool voor Sport en Welzijn was een succes met presentaties in de Kapschuur, activiteiten in de  omgeving en het verblijf van de leerlingen op de camping.

F3K

Jarenlang vonden de internationale F3K wedstrijden Zweefvliegsport op onze camping plaats (www.f3k.nl). De deelnemers bivakkeerden op het campingveld en gebruiken onze kapschuur voor ontbijt, lunch en diner.

Familieweekend

Elk jaar komt dezelfde familie weer gezellig hun familieweekend hier op de camping houden. Samen eten in de recreatieruimte en activiteiten ondernemen in de omgeving, zoals een wandeling onder leiding van een deskundige gids in het natuurgebied van de Drentsche Aa.

Activiteiten met paarden

Ons terrein is ook geschikt voor het houden van workshops of clinics met paarden, daar wij een buitenbak  en half open binnenbak hebben, een paar stallen en een bescheiden wei. Bij goed weer kan er ook gebruik gemaakt worden van het campingveld. De eigenaresse van de camping (Renate) en haar dochter (Anneke), kunnen ook op verzoek workshops organiseren en lessen geven in horsemanship, grondwerk, rijlessen en loswerken/liberty.  Ze zijn beiden gediplomeerde instructeurs.

Trouwerij

Vorig jaar vond er een trouwerij plaats in de grote kapschuur. Deze wordt dan feestelijk versierd. Er speelde een bandje en er was een cateringbedrijf van buitenaf ingehuurd.

Bent u ook geïnteresseerd in het organiseren van een activiteit cq feest in de kapschuur, recreatieruimte of op ons campingveld, dan kunt u zich gerust tot ons richten met uw vragen. De minicamping wordt door ons gezin gerund, daarom is er  in overleg van alles mogelijk . Tot ziens voor uw feest, bedrijfsuitje, familieweekend, barbecue, cursussen of workshops op onze Mini Camping ’t Groene Veld!!