Gran Paradiso Vouwwagen

Gran Paradiso Vouwwagen Oldtimer (29,95 euro)

vouwwagen 006Deze vouwwagen stamt vermoedelijk uit 1980! In de vouwwagen bevindt zich links een zitje (kan omgebouwd worden tot kinderbed) en rechts een grotere zithoek die omgebouwd kan worden tot ruim 2 -persoonsbed. Het is een eenvoudig, maar nostalgisch onderkomen. U verblijft op het campingveld en voor de vouwwagen staan er twee tuinstoelen voor u klaar. Het beddengoed is inbegrepen! Koken kunt u in onze recreatieruimte doen. Er zijn echter ook diverse eetgelegenheden in de buurt!

De vouwwagen is een soort trekkershut voor wandelaars, fietser en ruiters, maar ook andere reizigers zonder eigen overnachtingsmogelijkheid die low budget, dus voor weinig geld, toch een dak boven het hoofd zoeken. De kosten zijn 29,95 plus toeristenbelasting van 1,20 euro p.p.p.n.

U mag er op de dag van aankomst om 15.00 uur in en op de dag van vertrek mag u tot 12.00 uur gebruik maken van de vouwwagen. Als de Paradiso voor of na uw komst niet verhuurd is, kunnen wij flexibeler zijn met de tijden van aankomst en vertrek. Dit kunnen wij echter pas 1 dag van te voren vertellen…

Geef een reactie