Met paarden overnachten

Bent u op doortocht? Maakt u een trektocht door ons mooie natuurgebied van de Drentsche AA? Dan wilt u vast her en der met uw paarden kunnen overnachten.

Overnachten
Voor uzelf hebben wij een pipowagen ter beschikking (49,95 euro). Deze is geschikt voor 2 personen. Kookgelegenheid heeft u in onze recreatieruimte en u kunt gebruik maken van ons sanitair op de camping. Als u met meer mensen bent, wordt er een tentje bij de pipowagen geplaatst.

Of de oldtimer Paradiso vouwwagen (35,00 euro). Deze is geschikt voor 2 volwassenen. Voor een klein kind kan de eethoek omgezet worden in slaapbank. Het bed voor de volwassenen is breed en als u het geen probleem vindt, is er genoeg ruimte voor de ouders met nog een kind.

Paarden

De paarden worden in de bak geplaatst of in de wei bij de camping (6,50 euro per paard). De wei biedt veel loopruimte, maar weinig gras. Er is genoeg hooi in voorraad. Eventueel kunnen ze naar een weiland verderop in het dorp gebracht worden (omheining met hoge bedrading, maar zonder stroom).

Op verzoek kan er voor een  eenvoudige broodmaaltijd gezorgd worden of een lunchpakketje (5 euro p.p.). Warme maaltijden kunt u in het dorp krijgen. Bij ons kunt u fietsen gebruiken om naar andere eetgelegenheden in de buurt te fietsen.