Pipowagen

Kleinschalige, maar leuke en oergezellige pipowagen te huur (39,95 euro)!

Bent u op de fiets op doortocht? Of wilt u op een heel andere manier met of zonder uw kinderen op vakantie? Wilt u een pittoreske, alternatieve manier om uw nacht door te brengen?pipo overzichtsfoto open deuren en ramen Leuk ‘s avonds spelletjes doen aan tafel in een knusse omgeving of juist op het balkonnetje met een wijntje (waar vroeger de koetsier zat)? En toch een goed dak boven uw hoofd? Juist afzien van luxe en back to the basic? Dan is deze pipowagen wat voor u! Net zoals in vroegere tijden bij Pipo de Clown en Mammaloe!!

 

De Pipowagen beschikt over een zitgedeelte en een ruim uitschuifbaar bed en is geschikt voor 2 personen. Mocht u met meer mensen komen, kan er een tentje bij geplaatst worden voor het eenmalige bedrag van 10 euro. U maakt gebruik van het sanitair van de camping en koken kunt u in onze recreatieruimte. We zetten het tentje echter pas op als u hier minimaal 3 dagen blijft. Mocht u met meer mensen zijn en toch 1 nacht willen overnachten, kunt u ook overwegen de oldtimer vouwwagen erbij te huren.

 

pipo interieur met tafelBuiten staat er een tuinset van stoelen en tafel.

De prijs per overnachting is 39,95 euro. Dit is inclusief beddengoed. Wel komt daar nog 1,15 toeristenbelasting per persoon per overnachting bij en de eventuele kosten voor het huren van een tentje (indien gewenst). U bent op de dag van aankomst vanaf 14 uur welkom. Op de dag van vertrek checkt u tussen 10 en 12 uur uit, zodat wij de Pipowagen weer in orde kunnen maken voor onze volgende gasten!

Tot ziens in de Pipowagen van Pipo de Clown en Mammaloe!

 

pipo interieur met ingeschoven tafel pipo interieur 1
pipo vooraanzicht open deurenpipo achterkant geslotenslaapplaatsen